Våra priser


Priser och tjänster

evenemang

Vi erbjuder nu även att ta drönarbilder och filmer på evenemang. Priset för bilder är densamma, men priset för filmer kan diskutera. Hör av dig om du är intresserad! :)

Bilder för företag

1000:-

Vi tar vilka bilder som helst. Tex. bild till reklam, till eran hemsida eller på skador på eran byggnad eller bilder på taket för att se hur det ser ut utan att någon behöver klättra upp och riskera sitt liv. Ni kan jättegärna säga exakt vad ni vill ha för bilder i detalj. Våran drönare tar 4k kvalité bilder.

(10-20 bilder)

Bilder för privatpersoner

500:-

Vi tar bild på ert hus/villa/tomt o.s.v. Här kan vi också ta bild på skador eller ta bild på taket för att se om det ser okej ut eller bara fina bilder på huset. Vi tar också mäklarfoton åt dom som vill sälja sitt hus.

(10-20 bilder)

Filmer för företag

1000:-/h

Vi filmar eran byggnad och redigerar filmen. Ni kan använda filmen som reklam. Vi kan lägga till effekter beroende på vilka känslor man ska få när man ser filmen och vi kan även lägga till musik. Drönaren filmar 4k kvalité. Timpriset är hur länge vi jobbar (filmar och redigerar).


Filmer för privatpersoner

500:-/h

Vi filmar eran villa/hus/tomt o.s.v och redigerar. Här lägger vi också till effekter som ni vill ha och vilka känslor man ska känna när man kollar på filmen. Vi filmar också för mäklare.

Timpriset är hur länge vi jobbar (filmar och redigerar).

gimbolmode

Startades 2020 av Joy Julian och Vivian Tram med hjälp av UngDrive och Jonas Magnusson (Joys pappa)


Vi är tillgängliga i både Jönköpings län och i Falkenberg

Kontakta oss

Undrar du något? Eller vill du veta mer om något specifikt? Då är du varmt välkommen att kontakta oss!

Hemsidan är skapad med